Zoek Een Functie Binnen Hoofdkantoor

Voor ons hoofdkantoor in Breda zijn wij op zoek naar een pricebook administrator. Dit is een fulltime functie op kantoor in Breda.

Locatie: Breda

Voor Walloniƫ zijn wij op zoek naar een gedreven Area Sales manager voor onze Sites. Dit betreft een fulltime functie.

Locatie: Brussel

Voor ons KFC team zijn wij op zoek naar een Area Sales Manager ter aanvulling van ons team. Het betreft een fulltime functie. Een geldig rijbewijs is een vereiste voor deze functie.

Locatie: Nederland

Voor ons hoofdkantoor in Breda zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven HR assistent ter uitbreiding van het team. Het betreft een fulltime (40 uur) functie.

Locatie: Breda

Voor ons BeNeLux hoofdkantoor in Breda NL zijn wij zoekende naar een gedreven en enthousiaste HR Advisor voor ons BeLux team.

Locatie: Antwerpen

Voor ons HR team zijn wij zoekende naar een gedreven HR assistent BeLux. Je bent werkzaam op het kantoor in Breda NL.

Locatie: Antwerpen

Voor onze HESS afdeling zijn wij op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht. De positie is voor ongeveer 3 maanden.

Locatie: Breda

Voor ons BeNeLux kantoor in Breda, Nederland zijn wij op zoek naar een ervaren Payroll Specialist voor de Belgische markt.

Locatie: Antwerpen

Ter aanvulling op onze HR afdeling zijn wij zoekende naar een Casemanager Verzuim. Deze functie is zowel FT als PT te bekleden.

Locatie: Breda

Voor ons hoofdkantoor in Breda zijn wij zoekende naar een nieuwe technische medewerker binnendienst op de cards afdeling. Het betreft een fulltime functie.

Locatie: Breda