Zoek Een Functie Binnen KFC

of   
  

Voor bovenstaande locatie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker JOUW PROFIEL Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring; Je bent gedreven en hebt een passie voor food;  Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. ONS AANBOD Coaching en begeleiding on the job; Een uitdagende functie met eindverantwoordelijkheid voor je eigen KFC Restaurant; Doorgroeimogelijkheden binnen de gehele

Locatie: Nijmegen

Voor ons nieuwe KFC nieuwe restaurant regio Nijmegen Mercurius zijn wij op zoek naar een gedreven restaurant manager. Het betreft een fulltime functie.

Locatie: Nijmegen

Voor ons KFC restaurant Zoetermeer zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste verkopers. De functie betreft parttime.

Locatie: zoetermeer

We zijn op zoek naar een Kok die onze gasten de ultieme KFC beleving wil geven voor ons restaurant in Uden. Dit betreft een Fulltime functie.

Locatie: Uden

Voor ons nieuwe KFC nieuwe restaurant regio Ruyven zijn wij op zoek naar een gedreven restaurant manager. Het betreft een fulltime functie.

Locatie: Delft

Voor bovenstaande locatie zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker JOUW PROFIEL Jij snapt wat gastvrijheid is; Je bent flexibel inzetbaar in ochtend, avond of weekend; Jij bent stressbestendig in alle omstandigheden. ONS AANBOD Marktconform salaris; Reiskostenvergoeding; Een baan met doorgroeimogelijkheden. ZOEK JIJ EEN (BIJ)BAAN WAARIN JE JEZELF ECHT KAN UITDAGEN? Als team medewerker ben

Locatie: Zoetermeer

Voor onze KFC in regio Zoetermeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent restaurant manager. Dit betreft een Fulltime functie.

Locatie: Zoetermeer

Voor ons KFC restaurant Amersfoort zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste verkopers. De functie betreft parttime.

Locatie: Amersfoort

Voor onze KFC in Groot-Bijgaarden Noord zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent restaurant manager. Dit betreft een Fulltime functie.

Locatie: Groot-Bijgaarden

Voor ons KFC restaurant in Arnhem zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste medewerkers. Ben jij dit? Meld je dan nu aan!

Locatie: Arnhem