In september openen wij de deuren van ons gloednieuwe Ibis Hotel aan de highway site richting  Gent!

Te Groot-Bijgaarden hebben wij het afgelopen jaar  tevens 2 gloednieuweTexaco locaties, met daarbij ook aan beide kanten een KFC, Burger King en Starbucks, Go Fresh 2.0 Bakery en Louis Delhaize shop geopend.

Voor het IBIS hotel zijn wij nu op zoek naar enthousiaste medewerkers om dit hotel van het begin af aan op te bouwen. Je gaat met een nieuw team aan de slag om van dit hotel een succes te maken en te zorgen dat de bezoekers hier met een fijn gevoel verblijven!

Als Assistent-Manager ben jij verantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen het hotel. Jij rapporteert direct aan de Site Manager die eindverantwoordelijk is voor zowel het hotel als de tankstation locatie.

Binnen het team stuur jij direct de receptionisten aan. Jij bent gastgericht en je bent een sterke gesprekspartner op alle niveaus. Naast communicatieve vaardigheden ben jij ook administratief sterk. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen  van bestellingen en de communicatie met alle leveranciers.

Als rechterhand van de Site Manager zorg jij ervoor dat alle operationele zaken lopen. Je bent flexibel inzetbaat en vindt het geen probleem om te werken in verschillende shifts.

Functieprofiel

  • Uitstekende kennis van de Nederlandse/ Franse/ Engelse taal
  • Jij bent gastgericht en kan goed zelfstandig werken
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekende computervaardigheden

Solliciteer in 20 seconden!

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Met het indienen van je sollicitatie ga je akkoord met onze privacy policy.

Deel Deze Vacature