HomeBrands

Brands

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de retail? Wij bieden vacatures voor diverse functies bij grote internationale brands.

Burger King

Als crewlid ben jij onderdeel van het enthousiaste team! Als onze nieuwe Service King of Queen zorg jij dat iedere gast precies de juiste bestelling krijgt, zowel achter de kassa als in de keuken. Extra saus, geen tomaat of dubbel bacon, jij regelt het.

Burger King Restaurant
Esso luifel

Esso

Met meer dan 400 tankstation locaties in de Benelux zijn we altijd op zoek naar getalenteerde, flexibele en gemotiveerde krachten om onze dienstverlening naar onze gasten te verbeteren.

Go Fresh

Je favoriete bakery langs de snelweg. GoFresh is het eigen bakery-concept van EG Group en onlosmakelijk verbonden aan meer dan 50 tankstations van EG Group in de Benelux.

Go Fresh Bakery
HQ EG Group Breda

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor voor de Benelux bevindt zich in Breda, van waaruit de activiteiten voor België, Nederland en Luxemburg gezamenlijk worden gecoördineerd en beheerd. Daarnaast zijn er nog twee locaties in Nederland, namelijk ons smeermiddelen magazijn in Moordrecht en een brandstofdepot in Kampen.

Ibis

In onze Ibis hotels zijn luxe overnachtingen betaalbaar voor iedereen. Begint het bij jou te kriebelen om aan de slag te gaan in een team dat er alles aan doet om hun gasten in de watten te leggen?

Ibis Groot Bijgaarden
KFC Counter

KFC

Bij onze KFC locaties in de Benelux krijg jij de kans om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen in de voedsel- en horecasector. Als onderdeel van ons KFC team functioneer jij als belangrijke schakel in klantenservice, teamwork en en efficiëntie om de dienstverlening naar onze gasten te verbeteren.

Spar

Spar Express is de supermarktformule die verbonden is aan de meeste bemande tankstations van EG Group in Nederland.

Spar binnenzijde
Starbuck locatie

Starbucks

In de Starbucks vestigingen van EG Group, bieden we klanten altijd de ultieme koffie-ervaring aan. Je wordt voorzien van de juiste skillset om als barista de perfecte (specialty) koffie te bereiden, en klanten even een rustmoment te bieden op jouw locatie.

Texaco

Met ongeveer 170 Texaco locaties in de Benelux zijn we altijd op zoek naar getalenteerde, flexibele en gemotiveerde krachten om onze dienstverlening naar onze gasten te verbeteren.

Texaco Den Haag

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD