HomeOver EG Group

Over EG Group

Durf jij met ons de #nieuweafslag te nemen?!

Als moderne consumenten zijn we tegenwoordig altijd onderweg. Of het nu gaat om een snelle boodschap, een lekkere maaltijd of de noodzaak van brandstof. Met haar wereldwijde netwerk, is EG Group perfect in staat om in te spelen op onze dagelijkse behoeften.

In 2001 is EG Group opgericht in Engeland, door de gebroeders Issa. Vanuit daar is een netwerk opgericht bestaande uit meer dan 6000 locaties in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Italië, de Verenigde Staten en Australië.

Om optimaal te kunnen voorzien in de behoefte van klanten, werkt EG Group samen met grote internationale merken zoals Burger King, Starbucks en KFC. EG Group heeft zich hierin ontwikkeld als sterke partner in de retail waardoor het gegroeid is tot grote speler in de Benelux.

Niet alleen in de Benelux, maar wereldwijd zetten onze collega’s zich in om klanten de beste ervaring te geven op EG Group locaties, en staan we altijd op de uitkijk voor nieuw talent dat ons op alle niveaus komt versterken!

 

Het hoofdkantoor voor de Benelux bevindt zich in Breda, van waaruit de activiteiten voor België, Nederland en Luxemburg gezamenlijk worden gecoördineerd en beheerd. Daarnaast zijn er nog twee locaties in Nederland, namelijk ons smeermiddelen magazijn in Moordrecht en een brandstofdepot in Kampen. Kijk voor meer informatie over de EG Fuel afdeling op deze website.

Groot Bijgaarden
Hoofdkantoor

Hieronder vind je een korte introductie van onze merken

Esso

Esso

Esso is een internationale merknaam van Exxon Mobil Corporation. De merknaam wordt uitgesproken als de letters S-O, en is afgeleid van de naam van de Standard Oil Company. EG Group exploiteert ongeveer 350 Esso en Esso Express locaties in de Benelux.

Lees meer
Texaco

Texaco

In iets meer dan 100 jaar is Texaco uitgegroeid tot een ijzersterk en wereldberoemd merk. Het vertrouwde logo met de vijfhoekige ster maakt deel uit van ons collectieve geheugen.

Lees meer
Burger King

Burger King

Dit van oorsprong Amerikaanse merk draait om koninklijke service. Met diverse burgers op het menu kan je altijd terecht voor de lekkere trek. Een mooie omgeving waarin je allround getraind wordt in de keuken van het restaurant. Hierin staan de multi taskers aan de drive en hebben wij de beste flame grilled burgers. 

Lees meer
Starbucks

Starbucks

Dit merk is al jaren de grootste koffiebrander en verkoper van koffiespecialiteiten ter wereld. Koffie drinken bij Starbucks is een belevenis op zich. Binnen dit merk ben je geen medewerker, maar een partner. Wij zoeken naar mensen die passie hebben voor de job. Samen met het team zorg je voor de ultieme gastbeleving.

Lees meer
KFC

KFC

Aan iedere medewerker maakt KFC een belangrijke belofte. Ieder van onze restaurants werkt volgens 3 belangrijke waardes: Be your best self – make a difference – have fun. Dit maakt de cultuur van KFC. In onze restaurants werken onze koks met verse kip die wij zelf op smaak brengen voordat ze bereid worden.

Lees meer
Ibis

Ibis

Open voor iedereen. Onze 3-sterren hotels zijn ideaal voor een zakelijke reis of een weekendje weg met familie. Ibis Heverlee ligt dichtbij Leuven en Ibis Groot-Bijgaarden ligt dicht bij Gent. Beide dicht bij de snelweg en dus gemakkelijk bereikbaar met een divers aanbod van EG Group beheerde restaurants in de omgeving. 

Lees meer
Go Fresh

Go Fresh

Je favoriete bakkerij aan de snelweg. GoFresh is het eigen bakery-concept van EG Group en onlosmakelijk verbonden aan meer dan 50 tankstations van EG Group in de Benelux.

Lees meer
EG Group HQ

EG Group HQ

Het hoofdkantoor voor Nederland bevindt zich in Breda, van waaruit de activiteiten voor België, Nederland en Luxemburg gezamenlijk worden gecoördineerd en beheerd. EG Group werkt samen met een aantal merken in Nederland, waaronder Spar, Subway en Esso.

Lees meer

Andere brands waar wij met heel veel plezier voor werken

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD