Hoofdkantoor Vacatures

Het hoofdkantoor voor de Benelux bevindt zich in Breda, van waaruit de activiteiten voor België, Nederland en Luxemburg gezamenlijk worden gecoördineerd en beheerd. Daarnaast zijn er nog twee locaties in Nederland, namelijk ons smeermiddelen magazijn in Moordrecht en een brandstofdepot in Kampen.

Een toonaangevende speler in de brandstofmarkt en vooruitstrevende innovator

EG Group heeft retailactiviteiten op het gebied van brandstof in negen verschillende landen, waaronder zes van de tien in Europa. We werken samen met A-merken uit de brandstoffenindustrie en bieden ook andere producten aan zoals smeermiddelen en koelvloeistoffen. Hierdoor zijn we een van de beste bedrijven op de huidige brandstofmarkt. Ook beschikken we over een speciale afdeling genaamd ‘EG Fuel’. Zij zorgen ervoor dat brandstof op een goede manier wordt geleverd en verdeeld op het vasteland van Europa. We proberen ons altijd aan te passen aan de toekomst. Dit doen we door nieuwe samenwerkingen aan te gaan en innovaties slim in te zetten. 

HQ EG Group Breda Ingang
Depot Kampen

Over EG Group

Een internationale organisatie die zijn oorsprong vindt in Engeland. Opgericht in 2001 door twee broers. Hedendaags meer dan 6000 tankstation locaties in onder andere de UK, Benelux, Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Australië.

Om optimaal te kunnen voorzien in de behoefte van onze gasten “on the road” werken wij samen met grote internationale merken zoals Burger King, Starbucks en KFC. EG Group heeft zich ontwikkeld als sterke retailpartner en domineert de markt in de Benelux.

Dynamiek en groei zijn kernwaarden die sterk zijn verweven in onze cultuur. Wij geloven in het talent van onze medewerkers en laten mensen ontwikkelen en doorgroeien.

Hoe kan ik solliciteren bij EG Group?

Heb jij altijd al bij een internationale retailer met duizenden vestigingen wereldwijd willen werken? EG Group heeft het hoofdkantoor voor de Benelux in Breda, daarnaast zijn er nog regelmatig vacatures in Moordrecht of Kampen. De gemakkelijkste manier om te solliciteren is via een van onze openstaande vacatures op deze website. Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Filter op de juiste locatie, brand en functie, upload je CV, en je sollicitatie kan worden verstuurd! Een van onze recruiters zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Moordrecht overzicht

JOIN THE TEAM

Bekijk het aanbod van onze uitgelichte functies op ons hoofdkantoor!

Hoofdkantoor – Werken bij EG Group

Geen vacatures gevonden.

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD