Ibis Vacatures

In onze Ibis hotels zijn luxe overnachtingen betaalbaar voor iedereen. Begint het bij jou te kriebelen om aan de slag te gaan in een team dat er alles aan doet om hun gasten in de watten te leggen?

Betaalbare luxe voor iedereen

Naast het aanbieden van tankvoorzieningen en foodservices, heeft EG Group ook twee hotels in haar Benelux netwerk. Deze twee Ibis-hotels zijn te vinden in Heverlee en in Groot-Bijgaarden, gelegen bij het tankstation en verschillende eetvoorzieningen.

Ibis receptie
Ibis kamers

Over Ibis

De Europese hotelketen ibis is een dochteronderneming van het Franse AccorHotels. EG Group is de samenwerking met Ibis aangegaan en heeft momenteel twee hotels in haar bezit. Met zijn alle zorgen wij ervoor dat deze locaties op juiste wijze worden beheerd en gebruikt. 

Hoe kan ik solliciteren bij Ibis?

Een deel van de Ibis hotels in de Benelux worden beheerd door EG Group. Als je solliciteert bij een Ibis vacature op onze site, solliciteer je dus eigenlijk bij EG Group. De gemakkelijkste manier om te solliciteren is via een van onze openstaande vacatures op deze website. Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Filter op de juiste locatie, brand en functie, upload je CV, en je sollicitatie kan worden verstuurd! Een van onze recruiters zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Ibis slaapkamer

JOIN THE TEAM

Bekijk het aanbod van onze uitgelichte functies bij een van onze Ibis hotels!

Receptiemedewerker | Hotel Ibis Groot-Bijgaarden

Voor ons hotel Ibis Groot-Bijgaarden aan de Autostrade E40 richting Gent, 1702 Groot-Bijgaarden zijn wij zoekende naar receptiemedewerkers.

Let op: deze locatie is alleen bereikbaar met de auto/motor.

Receptiemedewerker | Hotel Ibis Heverlee

Voor ons hotel Ibis Heverlee aan de Autostrade E40 richting Brussel, 3001 Heverlee zijn wij zoekende naar receptiemedewerkers.

Let op: deze locatie is alleen bereikbaar met de auto/motor.

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD