GoFresh Vacatures

Je favoriete bakery langs de snelweg. GoFresh is het eigen bakery-concept van EG Group en onlosmakelijk verbonden aan meer dan 50 tankstations van EG Group in de Benelux.

Go Fresh Bakery is EG Groups vernieuwde en verbeterde foodconcept

Met Go Fresh Bakery wordt een antwoord geboden op de haast en drukte van alledag: van de ochtend tot het avondeten. Klanten kunnen gedurende de hele dag genieten van een ruim assortiment aan vers- en convenience producten voor onderweg: van snacks, belegde broodjes, salades en vruchtensappen tot pastries. Go Fresh Bakeries zijn sinds 2019 op de meeste eigen stations uitgerold.

Go Fresh koffie
Go Fresh Bakery keuken

Over Go Fresh

EG Group is de samenwerking met ESSO en Texaco aangegaan en heeft momenteel een scala aan tankstations in haar bezit. Met zijn alle zorgen wij ervoor dat deze locaties op juiste wijze worden beheerd en gebruikt. In Nederland zijn dit ongeveer 50 locaties die op het tankstation ook een Go Fresh Bakery aanwezig hebben. 

Hoe kan ik solliciteren bij Go Fresh?

Een deel van de tankstation-vestigingen in de Benelux worden beheerd door EG Group. Als je solliciteert bij een Go Fresh vacature op onze site, solliciteer je dus eigenlijk bij EG Group. De gemakkelijkste manier om te solliciteren is via een van onze openstaande vacatures op deze website. Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Filter op de juiste locatie, brand en functie, upload je CV, en je sollicitatie kan worden verstuurd! Een van onze recruiters zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Go Fresh toonbank

JOIN THE TEAM

Bekijk het aanbod van onze uitgelichte functies bij een van onze Go Fresh locaties! Omdat de bakeries verbonden zijn aan onze stations zijn hieronder de tankstations vacatures getoond.

Geen vacatures gevonden.

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD