Zoek Een Functie Binnen Burger King

Voor onze Burger King Drongen Noord zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 24 uur per week. Eigen vervoer is een vereiste.

Locatie: Drongen

Voor onze Burger King aan de E40 zijn wij op zoek naar een ervaren shift leader. Dit is een fulltime functie.

Locatie: Drongen

Voor onze Burger King Kruibeke zuid zijn wij op zoek naar een Fulltime Shift Leader met ervaring in de food. Rijbewijs en auto is vereist.

Locatie: Kruibeke

Voor het nieuwe Burger King restaurant Honselersdijk zijn wij op zoek naar een assistent restaurant manager. Dit betreft een FT functie.

Locatie: Honselersdijk

Voor ons nieuwe Burger King restaurant te Bleiswijk zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiast restaurant manager. Rijbewijs en eigen vervoer zijn verplicht.

Locatie: Bleiswijk

Voor onze nieuwe Burger King locatie Bleiswijk zijn wij zoekende naar een Assistent Restaurant Manager. Dit betreft een FT functie. Rijbewijs en eigen vervoer is een vereiste

Locatie: Bleiswijk

Voor onze Burger King Bisde Beesd aan de rijksweg A2 zijn wij op zoek naar een gedreven restaurant manager. Dit is een FT functie. Rijbewijs en eigen vervoer is een vereiste

Locatie: Utrecht

Voor onze Burger King Heverlee Zuid zoeken wij een enthousiaste Shift Leader. Dit betreft 36 uur in de week. Rijbewijs en eigen vervoer is een vereiste.

Locatie: Heverlee

Voor onze Burger King locatie aan de rijksweg A2 zijn wij zoekende naar een gedreven en enthousiaste teamleider ter uitbreiding van het team.

Locatie: Beesd