HomeBlogUncategorizedElisa – One of us

Elisa – One of us

Functie: Barista

Vandaag spreken we Elisa, zij is sinds drie maanden barista bij Starbucks Bleiswijk. Bleiswijk is onze allereerste locatie van Starbucks met een drive-thru! “Het leukste aan mijn baan vind ik mijn collega’s. Zij zijn erg gezellig en we zijn samen echt een hecht team. Ondanks dat ik pas om de hoek kom kijken, ben ik al helemaal part of the team.” Welkom on board Elisa, je bent one of us!

“Wanneer ik aan het werk ben bij Starbucks hangt er een hele fijne en relaxte werksfeer. Het werk zelf is leuk en afwisselend. Daarnaast gaat de tijd ook snel voorbij, omdat het lekker druk is.”

“Mijn favoriete drankje is denk ik de Iced White Mocca Shaken Espresso. Die vind ik echt heel lekker! Maar een Caramel Macchiato is ook altijd goed.”

Een naam op de bekers schrijven gaat gelukkig bijna altijd goed!

Elisa

Natuurlijk worden sommige drankjes vaker besteld dan anderen. Elisa verteld dat er op dit moment bijvoorbeeld veel Shaken Espresso’s worden besteld omdat het ontzettend lekker weer is. “Ik verkoop ook veel old school cappuchino’s. Dat zijn wel echt de drankjes die ik het meest voor de klanten maak. Qua lekkernijen worden de loafs het meest besteld; dit zijn de carrotcakes, lemoncakes en bananencakes.

“Ik vind het werken bij Starbucks ideaal omdat ik nog naar school ga. Ik kan het goed combineren. Ik werk bijvoorbeeld twee avonden of ochtenden door de weeks en een dag in het weekend. Daarnaast vind ik het leuk om mijn klanten te leren kennen, we hebben een hoop vaste klanten.”

Natuurlijk moesten wij aan het eind van het gesprek ook even een Iced White Mocca Shaken Espresso én een stuk Lemon Cake proeven. Deze zijn wat ons betreft helemaal goedgekeurd!

CONTACT

werkenbij@eurogarages.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD