HomeBlogUncategorizedMireille – One of us

Mireille – One of us

Functie: Cards Operations Coördinator

“Als onderdeel van het project ‘building bridges’ heb ik een dag meegelopen op het Esso tankstation in Oud-Gastel. En ze hebben me goed aan het werk gezet. Zo heb ik geholpen met de inventarisatie, heb ik schappen bijgevuld, de forecourt netjes opgeruimd en heb ik meegekeken met de kassawerkzaamheden. Om 16 uur ging ik moe maar voldaan naar huis. Maar wat was het leuk!”. En hiermee is de toon gezet voor een vrolijk interview met Mireille van Doremalen, sinds 2021 ‘one of us’.

Mireille werkt als Cards Operations Coördinator bij EG Group, een uitdagende functie die zij vervult vanaf het hoofdkantoor in Breda. “Behalve met reguliere bankpassen kun je bij een tankstation met vele andere passen afrekenen. Denk bijvoorbeeld aan een Travelcard, GO tankpas of MultiTankcard. Bij nieuwe passen, verandering van tankstations of bij problemen ben ik degene die regelt dat alles goed werkt. Ik heb dus veel contact met de collega’s van de tankstations, maar heb er zelf nog nooit gewerkt. Ik was wel benieuwd hoe dat zou zijn.”

“Ik werk hier nog niet zo lang, dus het was voor mij ideaal om te zien hoe het er nu echt aan toe gaat op een tankstation.”

Mireille

Om die reden is binnen EG Group het project ‘building bridges’ opgezet. “Dit project is in het leven geroepen om meer inzicht te krijgen in elkaars werkzaamheden en zo de onderlinge samenwerking te stimuleren, super leuk!” legt Mireille enthousiast uit. “Ik werkte hier nog niet zo lang, dus het was voor mij ideaal om te zien hoe het er nu echt aan toe gaat op een tankstation. En die kennis neem ik weer mee terug naar kantoor.”

De collega’s van Mireille waren goed voorbereid op haar komst en hadden een mooi dagprogramma in elkaar gezet. “Wat ik gedaan heb? Wat niet! Op z’n Engels was er ‘never a dull moment’. Dit is dan ook wat me positief verrast heeft. Ze hadden al tegen me gezegd dat er veel gebeurt op een werkdag en dat bleek ook wel. Maar dat er zo veel variatie in het werk zit had ik vooraf niet verwacht.”

Vol bevlogenheid legt Mireille uit hoe de dag verliep en wat ze heeft meegemaakt. Toch wil ze benadrukken dat het niet de werkzaamheden waren die het meeste indruk op haar hebben gemaakt. “Wat mij het meeste bij zal blijven? Dat is toch echt het team! Het was echt een hele leuke club mensen met wie ik het die dag erg gezellig heb gehad. En ik dacht eigenlijk dat iedereen erg solistisch zou werken, maar niets is minder waar. Er wordt samengewerkt, ze nemen werk van elkaar over en er wordt naast het werk ook veel gelachen. Het was leuk én interessant om daar een dagje onderdeel van te mogen zijn. En blijkbaar deed ik het goed, want ik ben goedgekeurd!”

Foto: Designed by Vectorarte / Freepik

CONTACT

werkenbij@eurogarages.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD