HomeBlogUncategorizedNeda – One of us

Neda – One of us

Functie: Area Sales Manager Starbucks

Vandaag spreken we Neda, zij is deze maand begonnen als Area Sales Manager van Starbucks binnen EG Group.
Neda: “Ik heb jaren ervaring bij Starbucks. Ik ben begonnen als Barista en heb mezelf omhoog gewerkt tot Storemanager. Naast mijn werk bij Starbucks ben ik momenteel bezig met het afronden van mijn studie en mag ik mij sinds kort Area Sales Manager voor Starbucks bij EG Group noemen!”

Welkom Neda, jij bent nu ook officieel ‘One of us’!
Neda: “Het is fijn dat ik het merk Starbucks door en door ken. Voor nu is mijn grootste uitdaging denk ik de organisatie EG Group leren kennen. Elke organisatie is immers anders. Ik sta ervoor open om alles en iedereen te leren kennen. Ik denk dat mij veel te wachten staat maar ik ben met veel energie begonnen en zo ga ik ook door!

Mijn tip voor mensen die bij Starbucks willen komen werken; begin als Barista en probeer op die manier zoveel mogelijk ervaring op te doen. Je leert de mensen en de functies zo echt goed kennen.”

Neda

Wat vindt je het leukste aan de functie ‘Area Sales Manager Starbucks’?

“Als Area Sales Manager Starbucks zorg ik ervoor dat ik alles rapporteer aan HQ. Het leukste aan de functie is dat is dat ik de schakel ben tussen de winkels, de managers, het personeel en de afdelingen op HQ. Ik ben echt een spin in het web en heb met iedereen te maken. Van HR, Marketing tot Recruitment.

Ik vind het soms nog lastig om taken te laten liggen maar dat moet ik echt loslaten. Niet omdat ik dat niet wil, maar omdat ik merk dat het enorm helpt in het coachen van mijn mensen.

De uitdaging in mijn functie is dat ik ervoor moet zorgen dat alle processen in de winkels goed verlopen én dat iedereen met plezier naar zijn werk komt. Daarnaast zijn wij voor onze Starbucks winkels altijd op zoek naar nieuw personeel. We zoeken in elke functielaag. Van Barista, Shift Supervisor tot en met Storemanagers.”

Wil jij ook werken voor de merken EG Group en Starbucks? Bekijk dan snel alle openstaande vacatures via deze link!

 

CONTACT

werkenbij@eurogarages.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD