Over EG Group

OVER EG GROUPEen internationale organisatie die zijn oorsprong vindt in Engeland. Opgericht in 2001 door twee broers met maar één doel: ’s-werelds grootste worden. Hedendaags meer dan 6000 tankstation locaties in onder andere de UK, BeNeLux, Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Australië.

Om optimaal te kunnen voorzien in de behoefte van onze gasten “on the road” werken wij samen met grote internationale merken zoals Burger King, Starbucks en KFC. EG Group heeft zich ontwikkeld als sterke retailpartner en domineert de markt in de BeNeLux.

Dynamiek en groei zijn kernwaarden die sterk zijn verweven in onze cultuur. Wij geloven in het talent van onze medewerkers en laten mensen ontwikkelen en doorgroeien.

Geen dag is hetzelfde op onze locaties. Iedereen moet immers weleens tanken!


Hieronder vind je een korte introductie van onze merken:Go Fresh

Ter aanvulling op onze shops hebben wij ons eigen bakkerij merk ontwikkeld: Go Fresh.

De volledige ontwikkeling ligt in eigen beheer. Ieder kwartaal komen er nieuwe menu’s die passen bij het seizoen. Hierin vind je vers belegen broodjes,wraps, maar ook echte Dunkin’ Donuts.

Bij iedere Go Fresh vind je Barista koffiemachines waar je getraind wordt de heerlijkste cappuccino of latte machiato te maken.

Go Fresh
Burger King

Burger King

Dit van oorsprong Amerikaanse merk draait om koninklijke service. Met diverse burgers op het menu kan je altijd terrecht voor de lekkere trek.

Een mooie omgeving waarin je allround getraind wordt in de keuken van het restaurant. Hierin staan de multi taskers aan de drive en hebben wij de beste flame grilled burgers. 

Passie voor food is een vereiste. Zoals je waarschijnlijk wel weet: it takes two hands to hold a Whopper!

KFC

Aan iedere medewerker maakt KFC een belangrijke belofte. Ieder van onze restaurants werkt volgens 3 belangrijke waardes: Be your best self – make a difference – have fun. Dit maakt de cultuur van KFC.

In onze restaurants werken onze koks met verse kip die wij zelf op smaak brengen voordat ze bereid worden.

Door middel van coaching en training zorgen wij ervoor dat je multi inzetbaar wordt in een van onze restaurants.

KFC
Starbucks

Starbucks

Dit merk is al jaren de grootste koffiebrander en verkoper van koffiespecialiteiten ter wereld.

Koffie drinken bij Starbucks is een belevenis op zich. Binnen dit merk ben je geen medewerker, maar een partner. Wij zoeken naar mensen die passie hebben voor de job. Samen met het team zorg je voor de ultieme gastbeleving.

Starbucks streeft naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. 
Durf jij met ons de #nieuweafslag te nemen?!