Over EG Group

OVER EG GROUP


De Issa familie is begonnen met 1 tankstation in de UK. Inmiddels hebben wij een sterk netwerk in Europa en opereren we ook in de VS en AustraliĆ«. Met meer dan 5000 locaties hebben zij het traditionele tanken verandert in een stop die voorziet in de dagelijkse behoefte. 

Als internationale retail organisatie werkt EG Group samen met verschillende bekende brands, zoals KFC en BurgerKing. 


6 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EG:

1. Sociaal

In ons werk kom je verschillende mensen tegen. Je werkt in een super gezellig team, maar ook kom je dagelijks in contact met gasten. We zoeken mensen die erg sociaal zijn en graag met mensen werken. De diversiteit in mensen op een dag is heel groot, iedereen moet tanken natuurlijk!

2. Afwisseling

Bij ons vind je enorm veel afwisseling in het werk. Je kan op wisselende tijden werken, zowel parttime als fulltime en overdag of in de avond. Ook is geen dag hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk! Zo ben je het ene moment bezig met het bereiden van broodjes en help je op het andere moment iemand met tanken. De gasten die ons in de ochtenden bezoeken zijn weer heel anders dan de nacht gasten.
Kortom je hoeft je niet te vervelen.

3. Ontwikkeling

Wanneer je start bij EG krijg je de kans om sterk te groeien. Je gaat verschillende vaardigheden ontwikkelen en gaat mee in de snelheid van ons bedrijf. Samen met jouw manager bepaal je persoonlijke doelen voor het doorontwikkelen van jouw kennis en talenten.

4. Uitdaging

Natuurlijk is werken op een van onze locaties niet altijd makkelijk. Soms is het op onverwachte momenten ineens heel druk of gaat er iets mis in een levering. Samen moeten we ervoor zorgen dat de gasten altijd goed geholpen worden. We leggen de focus op de ideale gastbeleving en het voorzien van onze gasten in hun behoefte. 

5. Stabiliteit

EG group is een gevestigde internationale speler die sinds 2001 een stabiele groei maakt op de markt. Medewerkers worden dagelijks meegenomen in dit succes en stabiele groei en kunnen zo hun ambitie waarmaken.

6. Mogelijkheden

Naast een kleine 200 tankstations door heel Nederland ontwikkelt EG zich steeds verder. We beheren ook een aantal KFC en Burger King restaurants. Als bedrijf biedt EG tal van mogelijkheden. Binnen de functies op locatie ga je steeds meer vaardigheden ontwikkelen en is er de mogelijkheid door te groeien als supervisor, assistent of zelf manager. Daarnaast kan je doorgroeien naar een van onze andere merken.