HomeBlogUncategorizedSephan – One of us

Sephan – One of us

Functie: Teamleider Burger King

“Vooraf wist ik eigenlijk niet zo goed wat mij te wachten stond. Wat doe je als medewerker van de Burger King? Is het werk wel leuk? Ik wilde het graag een kans geven. Gelukkig heb ik dat gedaan, want het bevalt me zo goed dat ik nu een opleiding volg tot teamleider.” En met die drive zijn wij trots dat Sephan ‘one of us’ is!

Zelf had Sephan nooit overwogen om te gaan werken bij Burger King, totdat een familielid shift leader werd van onze vestiging in Bleiswijk. “Ik was op zoek naar een nieuwe baan, toen ik hoorde dat de neef van mijn vader, manager werd van een nieuw Burger King filiaal. Toen zijn we in gesprek geraakt en binnen no time was ik aan het werk.”

Niet alleen voor Stephen was het nieuw, bijna iedereen die bij de vestiging werkt moest nog wennen. “Deze vestiging is helemaal nieuw. In het begin was het echt heel erg aanpassen. Aan het werk dat nieuw voor me was, maar ook aan elkaar. Iedereen moest elkaar leren kennen. Doordat we samen de schouders eronder gezet hebben loopt het nu heel soepel. Dat is mooi om te zien. Je ontmoet in dit werk veel nieuwe mensen. De klanten, maar ook je collega’s. In die paar maanden tijd zijn we een hecht team geworden.”

“Wat ik leer? Simpel gezegd hoe je als teamleider de perfecte shift kan draaien!

Stephan

Sephan liet in zijn eerste maanden zien dat hij ervoor wilde gaan en dat hij het werk goed beheerst. Daarom heeft EG Group hem de opleiding tot teamleider aangeboden. Een opleiding waar hij nu middenin zit. “Wat ik leer? Simpel gezegd hoe je als teamleider de perfecte shift kan draaien! Hoe kunnen we onze klanten zo goed en snel mogelijk van de lekkerste Whoppers voorzien, hoe kan ik collega’s coachen in hun werk en houden we ons goed aan alle hygiëne regels? Op deze en nog veel meer vragen kan ik straks als ik klaar ben een antwoord geven. Dan hoef ik niet meer naar de manager voor vragen maar komen ze naar mij toe!”

Eén van de vragen die je als teamleider zeker moet kunnen beantwoorden is de vraag waarom je via EG Group bij Burger King moet werken. “Om te beginnen voelt het voor mij als meer dan werk. Ik vind het echt een ervaring om bij de Burger King te werken. Daarnaast zou ik toch het contact met klanten en collega’s benoemen, het is leuk om met mensen te werken. En ten slotte dat het mogelijk is om je heel snel te ontwikkelen. Kijk maar naar mij!

CONTACT

werkenbij@eurogarages.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD