HomeBlogUncategorizedSimone – One of us

Simone – One of us

Functie: Fieldtrainer KFC

“Een van de gouden principes van KFC is ‘believe in all people’. Het gaat er niet om hoe oud je bent. Het gaat er niet om wat voor diploma’s je wel of niet hebt. En het maakt al helemaal niet uit waar je vandaan komt. Heb je de juiste drive of motivatie, dan geloven wij dat er een geweldige teammember in je zit. En misschien wel meer. Het is zo tof dat ik mag bijdragen aan de ontwikkeling van al die mensen!” Met die passie en bevlogenheid zijn wij trots dat Simone ‘one of us’ is!

Nadat ze jaren voor KFC Nederland werkte kwam Simone in 2020 bij EG Group. “Toen ik startte bij EG Group hadden we drie restaurants. Inmiddels hebben we al meer dan 10 restaurants verspreid door Nederland en België. Dat gaan er de komende jaren nog veel meer worden. Om die groei te verwezenlijken, waarbij we de standaard voor onze gasten hooghouden, ben ik gevraagd om People Capability Coach/Fieldtrainer te worden binnen EG Group. Heel kort gezegd is dit het ontwikkelen en uitrollen van trainingsprogramma’s zodat elk talent zich kan ontwikkelen binnen KFC.”

Praat met Simone en je zal ervan overtuigd raken dat ze echt iedereen bedoeld. “Het begint wel altijd bij iemand zelf. Ben je bereid om hard te werken en sta je ervoor open om samen te werken, dan kijken we samen welke doelen we kunnen behalen. Een schitterend voorbeeld hiervan is iemand die is begonnen als keukenmedewerker en vandaag de dag een succesvolle regiomanager is. Dit is een jong teammember die nog niet zo lang in Nederland is en die ik recentelijk heb mogen certificeren als Shiftleader.  Dat is geweldig om te zien.”

“Werken voor KFC is mijn passie, hier ligt mijn hart.”

Simone

Misschien is het een stukje bescheidenheid, maar Simone wil haar rol hierin niet te groot maken. En dat terwijl haar functie enorm belangrijk is voor de ontwikkeling van de collega’s binnen KFC. “Ik ben er uiteindelijk voor een ander.” vervolgt Simone haar verhaal. “Soms is het ook heel goed om met elkaar de conclusie te trekken dat iemand goed zit in zijn of haar rol en dat je niet per se manager hoeft te worden. Het gaat erom dat we naar elkaar kijken en op zoek gaan naar wat erin zit. Daarom is werken voor KFC mijn passie, hier ligt mijn hart. We zijn er heel erg op gericht om elkaar positief te stimuleren door middel van recognition. Dat vind ik heel waardevol.”

Om iedereen optimaal te laten groeien in zijn of haar rol is er een uitgebreid trainingstraject opgesteld. “Iedereen die bij ons komt werken begint met de basis. Of je nu solliciteert als manager of als crewmember, je begint met de basisvaardigheden en van daaruit ligt er een heel opleidingsprogramma voor je klaar. Maar de eerste weken betekent het dat de handen uit de mouwen mogen en werk je mee in de restaurants. Dat heb ik zelf ook gedaan en nog steeds help ik af en toe een handje mee. We zijn tenslotte één team!”

CONTACT

werkenbij@eurogarages.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD