HomeBlogUncategorizedTim de Boer – One of us

Tim de Boer – One of us

Functie: Retail Trainee

“Hiervoor werkte ik als storemanager voor een grote Europese modeketen. Werken bij een kledingwinkel heeft veel raakvlakken met het werken bij een tankstation. Toch zijn er ook duidelijke verschillen. De grootste pluspunten voor mij zijn dat ik nu veel minder in het weekend hoef te werken en dat ik veel meer invloed kan uitoefen op ons assortiment. Iets wat hiervoor praktisch onmogelijk was.” En mede hierom is Tim de Boer al sinds 2019 ‘one of us’.

Zelf had Tim er nooit aan gedacht om de overstap van een winkelketen naar een tankstation te maken. “Er waren veel overeenkomsten die mij positief verraste. Een tankstation is natuurlijk ook een winkel, waar de beste resultaten behaald moeten worden. Je gaat voor optimale klanttevredenheid en een goede omzet. Alleen heb ik nu veel meer invloed op hoe we dat kunnen behalen.”

Loop eens door je eigen winkel heen en doe alsof je een klant bent. Wat kan er beter?

Tim de Boer

“Bij de grote winkelketen moest ik mij strikt houden aan het schappenplan en de acties, daar was geen speld tussen te krijgen. Nu kan ik samen met de Area Manager veel meer in overleg gaan om bij te sturen per specifieke locatie. Zo komen er in mijn Texaco in Harderwijk langs de snelweg hele andere gasten dan mijn Esso in Hilversum. Daar zitten we naast een ROC college. Dat levert een veel  jonger publiek op dat niet eens komt tanken. Ik heb nu de vrijheid om binnen het grotere geheel invloed uit te oefenen op het resultaat.”

Ondanks dat Tim spreekt over zijn locaties wil hij benadrukken dat het vooral een teamprestatie is en dat vindt hij juist een van de mooiere onderdelen van zijn werk. “Ik heb zelf de tijd gekregen om te leren bij een kleinere locatie, waarna ik ben doorgegroeid binnen de organisatie naar twee grotere locaties. Ik vind het nu ook erg leuk om het beste uit mijn collega’s ter plekke te halen. Loop eens door je eigen winkel heen en doe alsof je een klant bent. Wat kan er beter? Dat kan ik vragen aan zowel de assistent-manager maar ook de bakery medewerker. Samen maken we van de site een succes.

CONTACT

werkenbij@eurogarages.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD