HomeBlogUncategorizedMeet & Match

Meet & Match

EG Group biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Zo kun je zonder de Nederlandse taal te beheersen, aan de slag bij een van onze KFC of Burger King restaurants of bij een van onze tankstations.

Dinsdag 17 mei was een deel van het EG Benelux recruitmentteam aanwezig op een Meet & Match voor (Oekraïense) vluchtelingen. Deze Meet & Match werd georganiseerd door het Werkgevers Servicepunt uit Amersfoort. Het doel van de Meet & Match was om werkgevers en potentiëele werknemers uit de regio met elkaar in contact te brengen. Het duurde vier dagen en vertegenwoordigde elke dag een aantal branches. Ons team was aanwezig op de dag van de horeca- en detailhandel.

Lynn Mentjes, Junior Recruiter bij EG Group vertelt hier het volgende over: “Het was een bijzondere, leerzame maar ook dankbare dag. Deze mensen zijn allemaal hard op zoek naar een baan om hun gezin te kunnen onderhouden. Dat je daaraan kunt bijdragen om ze for the time being een beter en veiliger leven hier in Nederland te geven voelt als een goede en dankbare taak.

Na een vriendelijk welkomscomité werd ons team begeleid naar een ruimte waar we onze plek konden klaarzetten en aankleden. Ik wist niet precies wat we konden verwachten omdat het een event was met vrije inloop. Het was niet nodig om je van tevoren in te schrijven dus ook voor de organisatie was het afwachten hoeveel belangstelling er was. Maar wat een opkomst! Volgens de organisatie stonden bij de start van het event al 100 enthousiaste werkzoekenden klaar om verschillende werkgevers in de horeca- en detailhandel te spreken.

Drie man sterk hebben wij ingezet om iedereen te informeren en een afspraak in te plannen voor een kort sollicitatiegesprek. Ook de organisatie was onder de indruk van de opkomst. Nu, een aantal weken later mogen wij binnenkort een aantal van deze enthousiaste werkzoekenden verwelkomen binnen ons team van KFC Amersfoort.


CONTACT

werkenbij@eurogarages.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie beleid | © Copyright Werken Bij EG 2024

Website door NEXT LEAD